101 Growth Hacking Business Γυναίκες Plus Size – 4 τακτικές για να ψωνίσετε τα σωστά ρούχα σας

Γυναίκες Plus Size – 4 τακτικές για να ψωνίσετε τα σωστά ρούχα σας

Η Βομβάη έχει αναδειχθεί πρόσφατα ως μια υπέροχη εμπειρία αγορών για τους ντόπιους καθώς και για τους τουρίστες. Οι αγορές στη Βομβάη θα μπορούσαν να είναι διασκεδαστικές και συναρπαστικές αν γνωρίζετε ακριβώς πού να ψωνίσετε. Η Βομβάη διαθέτει τα πάντα, από αγορές που πωλούν καθημερινά είδη μέχρι εμπορικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης για άτομα που θέλουν να αγοράσουν επώνυμα προϊόντα.

Το καλύτερο μαγαζί για ψώνιο είναι η Λεωφόρος Κόλινς και η Λεωφόρος Ουάσινγκτον. ένα ζευγάρι μέρη θα ήταν ο κόμβος των εισιτηρίων σχεδιαστών. Έτσι, εάν θέλετε να αναζητήσετε λογικές πτήσεις προς το Μαϊάμι και στη συνέχεια τις κρατήσεις σας εκ των προτέρων, επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές για Πτήσεις προς Νέο Μεξικό.

Αποκτήστε λοιπόν γυναικεια παπουτσια και αναψυχή στο Shopping mall for ρούχα shoe store. Μπορείτε να μείνετε στα καταλύματα του ξενοδοχείου κάθε φορά που βγάζετε τους φίλους και την οικογένειά σας όλη τη νύχτα ή την ημέρα για πολλές εκδηλώσεις και διαφορετικές διασκεδαστικές δραστηριότητες εκτός από ψώνια και φαγητό έξω. Υπάρχουν ακόμη περισσότερα ανεξάρτητα από. Ένα πραγματικά εμπορικό κέντρο πρέπει να έχει τον καλύτερο κινηματογράφο ως εξαιρετικό.  γυναικεια παπουτσια Τα περισσότερα εμπορικά κέντρα αυτές τις μέρες διαθέτουν πλέον ένα φιλικό προς το περιβάλλον θέατρο. Πράγμα που σημαίνει ότι τα πάντα, από το χαλί που περπατάτε μέχρι τα φλιτζάνια και οι θήκες για ποπ κορν είναι όλα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο υλικό. Μερικά από αυτά αλλάζουν τη συνηθισμένη κόκκινη απόχρωση των εσωτερικών χώρων του κινηματογράφου σε πράσινο υπό το φως του φιλικού προς τη φύση θέματος που επιδιώκουν.

Αν ψάχνετε για όλα τα είδη αγορών σε ένα μόνο μέρος, τότε χάσετε το πρόγραμμα διατροφής Phoenix Mills στο Parel. Αυτό το μέρος αφορά διάφορα καταστήματα τοπικών και διεθνών εμπορικών σημάτων από τη Nike έως τη Sony. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια ως πάγκους όπου μπορείτε να φάτε με όρεξη. Το Palladium Mall είναι ένας πανάκριβος προορισμός για αυτόν τον πλούσιο και διάσημο. Πραγματικά υπάρχουν μερικά κατατοπιστικά καταστήματα και τα ακριβά εστιατόρια της πόλης που έχουν τις εγκαταστάσεις τους στο Palladium.

Στη συνέχεια, πρέπει να ανακαλύψετε τρόπους για να συναντήσετε κορίτσια που βλέπετε όταν ένα άτομο μακριά από το σπίτι σας. Αρχικά, προσπαθήστε να βρείτε σχεδόν οποιαδήποτε δικαιολογία για να της κλείσετε ραντεβού. Καμία ανάγκη για οτιδήποτε αδιανόητο. Ίσως μόλις ανακαλύψατε πώς η γυναίκα κρατά ένα χειρόγραφο. Πώς να γνωρίσετε κορίτσια όπως ακριβώς; Μίλα της για αυτό. Είναι πιθανό να φοράει ελκυστικά ρούχα. Δείξε της αυτό. Έχει το κορίτσι ένα ενδιαφέρον εικονίδιο δέρματος; Συζητήστε μαζί της για το τι ακριβώς επεξεργάζεται. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Απλά βρες καλή δουλειά με να της μιλήσεις.

Πραγματοποιήστε συμμετοχή σε πωλήσεις για παραγγελίες με υπογραφή εταιρειών. Τα φτηνά ρούχα είναι πάντα φθηνά. Εάν η τιμή που εμφανίστηκε αρχικά μειωθεί κατά 30 – 50%, τότε τα επώνυμα ρούχα και παπούτσια θα γίνουν πιο ελκυστικά. Αγοράστε μόνο πολλά ποιοτικά αντικείμενα στη σωστή τιμή αντί για έναν τόνο φτηνών ιδεών. Αυτό θα γίνει η επένδυσή σας.

Πρώτα, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και προσδοκίες. Οι κυρίες αισθάνονται ψευδώς ότι οι μόνες επιλογές είναι υπερμεγέθεις φούστες και πολύ μακριά κοστούμια. Όσο περισσότερα μπορείτε να καλύψετε, τόσο το καλύτερο, σωστά; Σφαλμένος! Έχοντας όλο το επιπλέον υλικό να κρέμεται από το άτομο, στην πραγματικότητα δημιουργείται η αντίληψη ενός μεγαλύτερου σώματος που κρύβεται από κάτω από αυτό που είναι στην πραγματικότητα εκεί.

Στη γειτονιά λοιπόν. ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε γυναίκες τόσο εκτός σύνδεσης όσο και μέσω Διαδικτύου. Πρέπει απλώς να βγείτε έξω, να προσπαθήσετε να εντοπίσετε καλούς λόγους για να ξεκινήσετε συνομιλίες και να είστε πολύ πιο επεξηγηματικοί όταν μιλάτε ή γράφετε. Κάντε μόνο αυτό, και απαιτήστε το και να είστε πολύ μακριά μπροστά σε έναν άλλο τύπο. Συγχαρητήρια, έχετε καλή τεχνική για το πώς να γνωρίσετε κορίτσια.

Related Post